Home » Blog...voor het snelle nieuws! » Aussiewandeling Soest

Aussiewandeling Soest

Gepubliceerd op 1 januari 2013 om 13:09

Aussiewandeling Soest

Zondag 30 december 2012

Stond er plots nog een aussiewandeling op het programma, even heerlijk uitwaaien in een rustig gebied mat een grote groep aussie's in de hoop dat ze even geen vuurwerkstress hadden.

Helaas was dit helemaal het geval omdat ook daar de knallen te horen waren dus voor een aantal honden best een beetje stress-vol maar voor een grote groep een geweldig ren en zwemfestijn met alle hondenvrienden.

Sky was er nog even tussenuit geknepen samen met de knappe Sienna maar ze waren ondertussen al een heel eind weg zodat ze ook uit het zicht verdwenen waren dus voor de baasjes even een spannend momentje maar na een flinke brul kwamen ze gelukkig terug en konden we de wandeling weer voortzetten.

De hele bende kon even lekker afkoelen in een poeltje en hier werd dan ook echt goed gebruik van gemaakt wat een feest om 14 honden plezier te zien maken in een poel water.

Na ruim een uur heerlijk te hebben gewandeld zijn we weer huiswaards gekeerd om ons op te maken voor het oud&nieuw van maandagavond.

Diesel vond het allemaal maar wat spannend die knallen, was niet echt bang maar bleef liever binnen en Sky wat een portret is dat zeg die gaat gewoon bij Rick staan kijken hoe die aan het knallen is echt een gekke collie.

's Avonds kwam grote vriend Opa en vriendin de golden retriever Lola met nog een bups mensen oud&nieuw vieren de mannen hebben zich keurig gedragen en om 12.00 zijn ze beide maar bij opa gaan zitten want bij je grote vriend ben je altijd veilig.

Kwam ook de buurhond nog even gezellig nieuw jaar wensen dus liepen er 4 grote honden in ons poppenhuisje maar even gezellig en even lief samen.

We hebben het er weer opzitten de rust is wedergekeerd, de mannen liggen uitgeput in een diepe slaap en dan vanaf morgen weer normaal!

Leuke foto's van de aussie-wandeling, http://dieselensky.jouwweb.nl/filmpjes-diesel-sky

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.