Home » Blog...voor het snelle nieuws! » Wedde.....................dat Groningen leuk is

Wedde.....................dat Groningen leuk is

Gepubliceerd op 8 mei 2015 om 20:55

Wedde...................dat Groningen leuk is

Wedde................dat Groningen leuk is.......

DSC00594.JPG

 

Onverwacht een week gaan kamperen in Wedde......provincie Groningen.

Aankomende zomer gaan we ook naar deze camping en wilde alvast een beetje gaan voorproeven want het is toch al wat jaartjes geleden dat we in Nederland vakantie hebben gevierd.

Ons oog was gevallen op Groningen een provincie waarbij ik denk aan grasland, vergezichten en koeien maar het Westerwold liet ons een heel ander mooi beeld zien van Groningen.

Vergezichten, grasland, koeien en molens maar ook bos en prachtige wandelgebieden, mooie dorpjes en belangrijk lekker dicht bij Duitsland zodat we toch kunnen genieten van het heerlijke eten en gebak............

Zondag aangekomen en een zeer hartelijk welkom.......waren Groningers niet stug?!?!? mmmmm niks van gemerkt de hele week wat een vriendelijke mensen!

Mooie camping, grote plaatsen en een hoop te doen voor de kinderen..........en camping af en je kunt heerlijk wandelen met de mannen.

We hebben deze week vooral gebruikt om lekker uit te rusten en te lezen en te wandelen met de mannen en van de zomer gaan we verder kijken wat het Westerwold nog meer in petto heeft.

Maandag stond in het teken van wandelen, zwemmen en boodschappen doenDSC00576.JPGDSC00585.JPG

Dinsdag gewoon lekker niks...........tot de buurvrouw in paniek aan de tent stond of ik heel snel even bij haar pup van 14 weken wilde komen kijken omdat deze zo raar deed.

Pup was sloom, onstabiel, en had een te dikke buik, kop laag......niet goed maagkanteling??

Geen seconde nagedacht en gelijk de dierenarts gebeld en met gezwinde spoed die kant uit.

De pup bleek een enorme hoeveelheid gas en onverteerd voedsel in de maag te hebben en deze was dus helemaal gaan opzwellen.

Gelukkig geen maagkanteling maar wel moest de maag leeggepompt worden om zo alle lucht en voedsel/troep eruit te krijgen.

Foto gemaakt was nog best even paniek omdat dit eigenlijk niet voorkomt bij zulke jonge honden.

Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen en volgens de dierenarst waren we er op tijd bij en had ik de situatie heel goed ingeschat want het had kwalijke gevolgen kunnen hebben voor de pup.

Nou kan wel zeggen dat ik slecht geslapen heb die nacht....

 

Woensdag tja er moesten toch even boodschappen gedaan worden in Duitsland en niet te vergeten lekker gebak te halen...........zakjes saus zijn weer binnen voor de komende weken.

Daarna nog even samen met m'n maatje van de omgeving rond de camping genoten.

DSC00615.JPG

DSC00604.JPG

Me and my shadow...........

Donderdag zijn man en kinderen naar kamp Westerbork geweest en heb ik heerlijk kunnen lezen en met de mannen kunnen wandelen.

Om vervolgens lekker te genieten waar vakantie voor bedoeld is...........je eigen zin doen ;-)

Filmpje kun je kijken door op de link te klikken.

Filmpjes en foto's Diesel & Sky

 

En vrijdag was alweer de dag van de terugreis zo snel gaat een week niks doen..............

Nog een paar weken wachten en kunnen we weet genieten van deze mooie omgeving en de gastvriendelijkheid van de Groningers.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Saskia
6 jaar geleden

wat leuk om te lezen en wat een schitterende foto's weer :)

Linda
6 jaar geleden

Hey sandra,

Weer een mooi verhaaltje en mooie foto's en wat herken ik de Dingen die Diezel in het filmpje doet toch goed van zun Zus en Nichtje :)... Heeeerlijk genieten

Maak een Gratis Website met JouwWeb