Let it snow

Gepubliceerd op 23 februari 2013 om 14:23

Let it snow.............

Tja waar iedereen ondertussen de winter een beetje zat begint te worden hebben de mannen daar hun eigen mening over.

Allemaal hebben we het koud, de wind snijd door je jas, vingertoppen en tenen compleet gevoelloos, thermokleding ligt standaard boven op het stapeltje in de kast. Pakken warme chocolade melk en bussen slagroom zijn er al doorheen gegaan en over de kachel maar te zwijgen die overuren draait.

Maar soms heel soms zien we al een glimp van de lente, een crocus of een sneeuwklokje of een fel gele winter aconite, als je 's morgens vroeg al wakker wordt van de merel die het voorjaar aankondigd of de kleine groene knoppen in de hortensia en clematis ja de lente staat om een hoekje te wachten om met de fijne temperaturen mensen weer met een vrolijk gezicht naar buiten te krijgen, het mopperen stopt spontaan bij het zien van de zon het ruiken van de lente-lucht en het horen van de vogels.

Wat hebben we er zin in.............................................maar helaas denken daar hier 2 heren heel anders over dol op de winter en de sneeuw en bij gebrek aan sneeuw maak je toch zelf............ met je net nieuw gekregen Ikea balOnschuldig

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.