Dierentuin

Gepubliceerd op 13 maart 2013 om 12:08

Dierentuin

Zondag 10 maart stond een dagje dierentuin op het programma.

En wel Ouwenhands Dierenpark in Rhenen waar honden ook welkom zijn, dus met onze eigen dierentuin richting Rhenen.

Wat is dat toch interessant zeg al die dieren achter die hekken tenminste dat waren Diesel zijn gedachten want Sky was veel te druk met het zoeken van leuke meiden die ook gewoon los door die dierentuin lopen oooo wat is hij steeds verliefd de stoute rel-collie.

Diesel heeft dan ook maar de route en het tempo bepaald en alle dieren werden een goed bekeken en er werd over en weer ook goed geroken. Het hoogte punt bleek toch wel de ijsberen waarvan er 1 wel heel erg geintreseerd was in de heren en steeds met z'n koppie bij het hek kwam om ze eens van dichtbij te bekijken.

De pelikanen waren best eng whaa wat een grote vogels en wat kun je er dichtbij en er komt een geluid uit dat Diesel dacht oke vogelbeesten ik ga wel een stukje van het hek afstaan de held!

Bij de pinguins was het ook even leuk Diesel staat met z'n poten op het randje eens te bekijken wat een gekke figuren dat nu weer zijn waarop de pinguins weer dachten hé wat moet dat rare beest zo dicht bij onze zwemvijver als hij maar niet denkt dat we h'm delen, dus de gekke vogels kwamen even polshoogte nemen.

Na even een rondje gewandeld te hebben moest er toch even opgewarmd worden dus onder het genot van een kop warme chocomelk met slagroom en een lekker kauwstaafje voor de honden konden we onze wandeling voortzetten, op naar het berenbos.............. helaas zaten de beren in hun hol en de 2 wolven hadden het te koud om te bewegen maar ze hielden elkaar wel goed in de gaten.

Dan weer snel naar binnen bij de oerang oetangs wat is dat achter het glas, Diesel is net een klein kind en zit met z'n neus op het glas geplakt om alles eens goed te bekijken en de aap klopte nog even op het raam naar h'm maar zijn interesse was helaas al weg.

Helaas waren er weinig dieren en ook niet erg actief het was gewoon te koud ook voor ons dus hielden we het naar ruim 2 uur het voor gezien en wilde we nog een wandeling maken daar in de buurt maar helaas 1e parkeerplaats mochten geen honden komen en de 2e parkeerplaats alleen honden aan de lijn en tja als je al de halve dag aan de lijn hebt gezeten wil je toch echt wel even los rennen.

Dan maar naar huis en thuis even lekker uitrazen.................

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb