Home » Blog...voor het snelle nieuws! » 1e behendigheidswedstrijd

1e behendigheidswedstrijd

Gepubliceerd op 8 mei 2013 om 20:06

1e behendigheidswedstrijd

Zondag 5 mei was het dan zover, Diesel en Leon hadden hun 1e behendigheidswedstrijd bij KC Kennemerland een echte thuis wedstrijd dus op eigen veld waar ze altijd trainen.

Startlicentie begin van het jaar al aangevraagt lag netjes klaar samen met het rashondenlogboekje een voertje en wat lekkers mogen ook niet ontbreken. De spanning was zaterdag al voelbaar in huis. Hoe zou het gaan, hoe gedraagt Diesel zich met al die honden en heeft hij geen problemen met in een bench zitten en natuurlijk het belangrijkste hoe doet hij het tijdens de wedstrijd.

Ik mocht gezellig een dagje helpen op de KC dus ik was al om 7.00 aanwezig en Leon en Diesel kwamen een uurtje later zodat ze alle tijd hadden om rond te kijken en in te schrijven een plekje te zoeken op de KC dagcamping.

Om 9.00 begon de wedstrijd en kon Leon nog even de kunst af kijken bij de small en de medium hondjes voordat hij zelf aan de buurt was bij de large. De eerste wedstrijd was "Spel" en dit ging eigenlijk heel goed 29e van de 80 honden. 2e wedstrijd was "vast parcour" helaas was hier een disk omdat Diesel de paaltjes niet deed maar verder liep hij het parcours netjes. En het 3e rondje de "Jumping" had hij ook een disk omdat Diesel het veld verliet omdat hij mij even gedag wilde zeggen en helaas zoenen tijdens de wedstrijd is niet toegestaan.

Al met al een hele leuke dag waar zowel Leon als ik heel veel geleerd hebben door veel te kijken naar andere combinatie's. En wat een leuke honden liepen er toch rond en dan die border collie's wat een ongeleide projectielen zitten er toch tussen. Als Leon en Diesel nog flink oefenen zullen ze het op snelheid niet winnen van deze figuren maar dan zullen ze het kunnen pakken door foutloos te lopen. We zijn een mooie ervaring rijker en het enthousiastme is nu echt een beetje aangewakkerd want het smaakt naar meer................................

 

http://dieselensky.jouwweb.nl/fotoalbum-diesel1

  

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.