Home » Blog...voor het snelle nieuws! » GG-B examen Diesel

GG-B examen Diesel

Gepubliceerd op 21 april 2013 om 16:58

GG-B examen Diesel

21 april 2013 GG-B examen Diesel.

 

Na lang trainen was het vandaag zover het GG-B examen en jeemig wat was ik zenuwachtig. Het slaat nergens op want de oefeningen zitten erin en samen kunnen we het maar ja dan slaat de twijfel toe en als hij maar af en blijf doet en als het volgen maar een beetje wil lukken en dan nog het apport de ene keer doet hij het en de andere keer denkt hij haal zelf het blok maar op.

Met 8 examenkandidaten konden we beginnen Danielle met Bob op 1 en wij op 2 gelukkig de 2 vrienden naast elkaar en Bob blijft altijd zo netjes met af en blijf dus dan moet het goed komen.

Voor en achterlangs met slalom ging super, oke tijdens het wachten ging meneer geregeld staan want pfff het duurt best lang voordat we allemaal geweest zijn. Het staan en betasten en het gebit ging goed maar dat had ik ook niet anders verwacht.

En dan het volgparcour en Diesel deed het eigenlijk best goed tja de baas weer iets minder maar ja houding houding houding het kan zo moeilijk zijn. Het volgen aan de lijn was wat wijd maar netjes en het los volgen ook wat wijd maar netjes. Daarna oefening voorkomen en terug sturen plaats ook dit ging goed maar mocht met wat meer snelheid en het ging echt op zijn Diesels lekker op je gemak want waarom zou je je druk maken.

Daarna nog zit tijdens volgen en helaas Diesel dacht ik kan ook de sta tijdens volgen GG-1 ik laat die wel even zien aan de keurmeester maar helaas het maakte geen indruk dus deze oefening 0 punten.

Nog een apport oefening en ja dan is het hopen hoe z'n pet staat, staat hij naar links dan denkt hij haal dat blok even zelf op en staat hij naar rechts dan doet hij de oefening super. Nou z'n pet stond in het midden vandaag, op het moment dat ik me omdraaide en ging staan ging meneer het apport al ophalen ik heb de oefening netjes afgemaakt en toch nog een mooi punten aantal. Nog even overleg met de keurmeester of ik de oefening nogmaals wilde doen de 14 punten bleven staan maar als hij weer te snel vertrok moest ze weer die aftrek geven waardoor ik dan te weinig punten zou hebben en een 0 dus de beslissing was makkelijk we laten het zo en heb de oefening niet overgedaan.

En dan, dan begint het wachten er moesten nog 6 examenkandidaten na ons en dan het lange wachten tijdens de bespreking of we wel of niet geslaagd waren.

Eindelijk konden we met z'n allen naar boven komen voor de uitreiking van in iedere geval de cijferlijst. En ja we zijn geslaagd JOEPIE met 200 punten en een zeer goed dus we kunnen lekker verder met trainen in de GG-1.

Super trots op m'n maatje en blij dat we samen al zover zijn gekomen en wat een ervaring zijn we weer rijker. Want jeemig wat zijn deze examens streng zeg.

Cijferlijst en diploma......... http://dieselensky.jouwweb.nl/diploma-s-diesel

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb