Vakantie 2013

Gepubliceerd op 8 augustus 2013 om 11:21

Vakantie 2013

Vakantie 2013 Aitrach Duitsland..............

Dit jaar was het voor de mannen even afzien een rit van ruim 12 uur achter in de warme auto hakt er best even in maar daarna konden we gaan genieten van een welverdiende vakantie van 2.5 week in het mooie Duitsland waar er prachtig gewandeld kan worden en een plekje om lekker los te rennen zo gevonden is zonder eerst altijd in de auto weg te moeten.

Een heerlijk plekje op de camping dit jaar eens aan een doorlopend pad dus veel mensen en kinderen die voorbij komen Sky vind dat heerlijk al die aandacht en Diesel ook overdag maar 's avonds dan moest het ford toch bewaakt worden en iedereen binnen een straal van een meter van de caravan werd verzocht een stapje achteruit te doen......de held.Het was best warm........... dus de mannen hebben veel geslapen en gezwommen en 's morgens vroeg of tegen de schemer werd er even actief gedaan met bal of Frisbee.

We hebben een paar mooie wandelingen kunnen maken ondanks de warmte en toch wat cultuur gezien wat de mannen dodelijk saai vonden want dat betekend weer buiten wachten (wel met een baasje).........

Tijdens de wandelingen moest onze berggeit Diesel vaak toch even vast voor z'n eigen veiligheid, nergens is er gevaar en dendert gerust een eind naar beneden (15 meter) om even water te gaan drinken. Vele malen zijn de mannen gefotografeerd zeker de dag dat we in Füssen waren, busladingen vol Japanners en Chinezen die vooral helemaal gek waren van Sky.............als we geld hadden gevraagd voor alle foto's dan was de vakantie een stuk goedkoper geweest. Vele reactie's van mensen dat ze een collie zagen vooral blue merle is schijnbaar in Duitsland niet een kleur wat ze kennen. En de mannen vonden het allemaal prachtig die aandacht.

Kortom het was weer een zeer geslaagde vakantie in het mooie Duitsland..........

De rest van de vakantie foto's staan hier.........

http://dieselensky.jouwweb.nl/fotoalbum-diesel1

http://dieselensky.jouwweb.nl/foto-album-sky

http://dieselensky.jouwweb.nl/filmpjes-diesel-sky

 

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.