Home » Blog...voor het snelle nieuws! » Een collie en zijn eetgewoontes

Een collie en zijn eetgewoontes

Gepubliceerd op 22 april 2014 om 20:23

Een collie en zijn eetgewoontes

Een collie en zijn eetgewoontes soms krijg je er een punthoofd van........

Ja Sky weet je wel bezig te houden wat voer betreft, is het niet omdat zijn vacht stinkt en de zoektocht naar het juiste voer dan is het wel zijn eigenaardige eetgewoonte.

Ja meneer heeft namelijk wensen grgrgrgr en wij als baas (lees het vrouwtje) gaan daar heerlijk in mee.

Meneer wil niet uit een ijzer bak eten nee hij blieft een mooie plastic bak...........prima geen probleem

Meneer wil graag zijn bak op een verhoging, wordt geregeld een Ikea krukje kun je overal voor gebruiken.

Meneer wenst 2x per dag te eten, laat 's avonds gewoon de helft staan welke ik dan opruim en die de volgende morgen weer te geven zodat meneer de rest kan op eten.

Meneer wenst het liefst zijn eten wat lauw, ja iedere avond wordt de bak met vlees en brok in een badje warm water gezet.

Sommige avonden vertikt meneer geheel om te eten en wil graag gevoerd worden, kleine hapjes uit de hand...........ja hoor jullie lachen en denken.........die spoort ook nietTong uitsteken

En andere avonden wenst meneer het liefst zijn eten buiten in kleine hoopjes verstopt door de tuin heen.........

 

Ja ja ja ik weet het allemaal en als ik dit zou lezen van een ander verklaarde ik hem regelrecht voor gek, maar ach die Sky m'n gekke relcollie.............ik verwen hem dan maar een beetje en hij geniet er zo van vooral het "samen" eten.

 

Het verschil een aussie als vuilnisbak en een collie die het eten als een sociaal gebeuren heeft gebombardeerd en dat graag samen met mij doet...........

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Marja van der Velden-Hougee
7 jaar geleden

Klinkt tamelijk bekend, al gaat Falco niet zo ver als Sky, maar hij wil bij mij ook alleen maar eten en drinken uit een plastic bak. Volgens Aagje had hij bij haar helemaal geen moeite met een metalen bak... Een verhoging hoeft voor hem niet, maar hij heeft ook van die buien dat hij met de hand gevoerd wil worden. Meestal doe ik het dan even, maar zodra ik zie dat er nies aan de hand is stop ik ermee en als hij de bak niet leeg eet gaat die weg tot de volgende maaltijd. Ik ben wel hardvochtig, maar ik heb leergeld betaald met mijn vorige hond, een bouvier. Dat begon met geraspte kaas over het eten, warme bouillon, stukjes kip, en dan liet ze nog de helft staan.Daarom heb ik voorgenomen er niet meer in te trappen, onder het motto: als hij honger krijgt gaat hij wel eten. Hij wil ook nog wel eens de etensbak onder een tafeltje schuiven.

Lien
6 jaar geleden

Sssssst niet aan wifi vertellen hoor, straks wil ze ook een verhoog en buiten eten verstoppen. Al de rest kreeg ze ook al voor elkaar. Oh ja en het bakje moet in het midden van de woonkamer. Tegen de muur eet niet zo gezellig :)

Maak een Gratis Website met JouwWeb