Home » Blog...voor het snelle nieuws! » 1e behendigheidswedstrijd Diesel

1e behendigheidswedstrijd Diesel

Gepubliceerd op 15 april 2014 om 20:19

1e behendigheidswedstrijd Diesel

Zondag 13 april was het zover na lang trainen hadden Leon en Diesel hun 1e behendigheidswedstrijd bij de FHN in Alphen aan de Rijn. Samen met Kirsten zijn ze om 7.30 vertrokken voor een leuke gezellige en vooral lange dag.

Veel spanning vooraf was er zeker, zou Diesel netjes zijn rondjes lopen en zou hij met de druk om kunnen gaan en vooral waar wij zo bang voor zijn zou hij uitvallen naar andere honden.............maar helemaal niks van dit alles!

Hij heeft samen met Leon genoten van een geweldige dag samen bezig zijn. Heeft zich keurig gedragen en er was niks geen spanning en ook tijdens het lopen was hij samen met Leon bezig en kon de omgeving hem gestolen worden. Hoe heerlijk is dat na de vervelende ervaring die ze samen hebben gehad.

Kirsten heeft een super leuke dag gehad en was zo enthousiast geworden dat we voor haar ook alles in werking hebben gezet en de licentie bij de FHN is aangevraagd net als het werkboekje bij Raad van Beheer en nu nog de licentie bij Cynophilia en dan kan ook zij starten samen met Sky.

Spel 11e plaats

Vast parcours 3e plaats

 Jumping 9e plek

 

Op VP hebben ze een mooie 3e plek gehaald en daarbij hoort uiteraard een medaille

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb