Home » Blog...voor het snelle nieuws! » trots en een beetje grrgrgr

trots en een beetje grrgrgr

Gepubliceerd op 15 september 2012 om 21:29

Goed getraind en stiekem ontsnappen

15-09-2012

Vandaag weer lekker getraind, Sky zit nu op de B-cursus maar heeft het erg moeilijk met zijn hormonen en laat hij dan net met alleen maar mooie dames in de groep zitten............pffff dat maakt het erg lastig voor mij.

En het bijkomende probleem is dat Sky niet voor een voertje wil werken dus nu maar met een bal aan de slag even wennen voor mij, hoe en waneer beloon je bepaald gedrag. Maar we hebben hard geoefend en we mogen trots zijn op ons zelf wat hebben we het leuk gedaan vandaag en opeens was de bal veel intressanter dan de meiden..............joepie!

 

Samen zijn het 2 ontsnapping's konings want de heren kunnen de deur van de gang naar de kamer openmaken en gaan dan prins heerlijk op de bank liggen of erger, Sky denkt dat mijn croqs (ja ze zijn vreselijk maar ozo handig om even snel buiten wat te doen) een heel leuk speeltje zijn en kan z'n eigen daar prima mee vermaken, of zou hij ze ook lelijk vinden en mij er op die manier van willen overtuigen die dingen nu echt eens weg te gooien.

Geplaatst door sandra 16


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb