Home » Blog...voor het snelle nieuws! » zwemmen en we worden achtervolgt...........

zwemmen en we worden achtervolgt...........

Gepubliceerd op 17 september 2012 om 15:25

Zwemmen en we worden achtervolgt..........

Vandaag was het heerlijk weer dus de mannen konden wel weer eens lekker zwemmen.
Nu is dat Diesel zijn hobby en ligt hij standaard 2x per dag in de sloot maar nu gingen we er met het aportje op uit.
Aangekomen bij het stukje waar ze konden zwemmen hebben we heerlijk met het apport gegooid, Sky moest zoals altijd toch even overtuigt worden dat zwemmen echt heel leuk is en voor dat onze diva door is whoee dat duurt even, maar als hij eenmaal nat is dan is hij ook niet meer te houden en doet vrolijk mee.
Laatste keer gooien ging iets mis in plaats dat de mannen naar mij zwommen zijn de heren naar de overkant gegaan en daar sta je dan ieder aan een kant en niemand die het water meer in wil................
Er zat dus niks anders voor mij op dan het hele stuk om te lopen en steeds naar de mannen te roepen zodat ze me hoorden in het hoge riet, te leuk iedere keer een kop er boven uit om te kijken of het vrouwtje wel goed loopt.
Na een 5 tal minuten kwamen we elkaar weer tegen op het kruispunt en 4 hondenogen staan je aan te kijken "nou wat was dit een leuk spel zeg".
Maar goed aport kwijt dus toch maar weer richting het water aport opgehaald, ja de mannen wilde nog wel een keer maar helaas daar trappen we geen 2e keer in!

Na het avontuur weer terug naar de auto waar een fietser met een hond aankwam gelijk even Sky bij me gehouden want die huppelt gewoon met een ander mee alsof hij daar al jaren bij hoort grgrgrgrrgrr.
Oke meneer voorbij hond blijft nog een beetje bij ons hangen maar neemt toch de benen achter de baas aan.
Ben ondertussen al een heel eindje weg en ja hoor we worden beslopen en achtervolgt door deze hond, Sky vind het machtig mooi dus die maar even aan de lijn gedaan voordat die de benen neemt.
Baas nergens te bekennen of ja wat hoor je daar in de verte die man op de fiets die staat te schreeuwen of z'n leven ervan af hangt pfff ik Diesel gemaand door te lopen en de hond te negeren ooo en die kanjer doet dat ook zo goed hé.
Maar het was toch een iet wat opdringerige reu en ik besloot ermaar eens tussen te gaan staan en me groot te maken en nee te zeggen en de hond terug te sturen want de baas had schijnbaar nog niet veel zin om terug te fietsen pff, Diesel dacht dit duurt te lang ik zal het wel even oplossen en die nam z'n "vechtpositie" al aan, maar 1x Diesel voet is voldoende om h'm hier van te weer houden mijn geduld begon aardig op te raken en heb me omgedraaid en ben doorgelopen met de achervolger op de hielen...........eindelijk eindelijk komt die man op de fiets om z'n hond op te halen krijg je nog een sneer waarom je niet wacht of even terug loopt nou ja zeg wie z'n hond luisterd er nu niet?????????

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb