Home » Blog...voor het snelle nieuws! » uitwaaien aan zee

uitwaaien aan zee

Gepubliceerd op 15 oktober 2012 om 15:03

Uitwaaien aan zee.

Vandaag maar eens wezen uitwaaien aan zee.

Was erg lekker weer, waaide wel erg hard maar dat kon de pret niet drukken.

Helaas was Diesel in z'n klierstand en moest Sky het steeds ontgelden, iedere keer werd Sky gevloerd en mocht hij niet mee doe met Diesel en Bobbie.

Zelfs Bobbie werd Diesel zat en snauwde flink van h'm af maar ja die was zoals altijd totaal niet onder de indruk pfffff.

Hij had ook heel goed door dat ik  niet lekker in m'n vel zat en meneer nam daar zijn profijt uit, helaas voor h'm niet luisteren is aan de lijn.

Moet hij altijd even goed onder áppel komen dus even netjes volgen, af en blijf oefening, zitten tijdens volgen, netjes naast komen, netjes staan enz. Als dit goed gaat mag hij altijd weer lekker los lopen, maar helaas vandaag bleef hij aan de gang en na 2x al aangelijnd te zijn geweest bleef meneer doorgaan met zijn klierpraktijken en kon hij het laatste stuk aan de lijn.

Sky vermaakte zich ondertussen opperbest zelfs zo goed dat hij mij uit het oog was verloren en er een beetje verloren bij liep, maar goed dat Kirsten en Rick ook mee waren en hij die in het vizier kreeg en samen met de gasten langs de waterlijn ging schelpen zoeken.

Kortom een middag met 1 hond die heerlijk genoten heeft en 1 hond die door het klieren straf had en aan de lijn moest blijven.

Eenmaal thuis gekomen de mannen lekker verwent met een stinkoor en wij een heerlijke kop warme thee met een stroopwafel hoe Hollands willen we het hebben.

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Janneke Verkade.
8 jaar geleden

Hoi Sandra,ik vind het ergleuk je blog telezen en zoop de hoogte te blijven.dank jewel,groetjes Janneke.

Maak een Gratis Website met JouwWeb