Een verjaardag

Gepubliceerd op 9 november 2012 om 10:31

Een verjaardag!

Gister was het zover, Kirsten een meisje wat bij ons in huis woont was jarig en werd wel 12 jaar.

De dag ervoor merkte we het al het vrouwtje was gestresst er moesten taarten gebakken worden wat een leuke dag was dat voor ons lekker met je kin onder de aanrecht en hopen dat er wat naar benden valt en wat denk je van expres in de weg liggen zodat vrouwtje je niet over het hoofd ziet, en zij maar zuchten en ons weg sturen snappen jullie dat nou???

Donderdagmorgen was het dan zover iedereen zingen en een klap jawel een hele confettie ontploffing in huis hier waren wij niet heel blij mee maar de mensen vonden het geweldig blijft raar volk.

Daarna moest er gezoend en geknuffeld worden ja ook wij werden niet overgeslagen............

Lekker gewandeld en gefietst met de baas, is toch leuk als hij thuis is. We waren dus knap moe toen de visite kwam allemaal mensen en dan die kinderen fantastisch want die laten van alles vallen en ik Diesel kan dan eens goed aan m'n vrouwtje laten zien hoe goed ik kan stofzuigen.

En dan al dat lekkers op tafel tja Sky vind niks lekker is een trut met eten maar ik Diesel eet echt alles maakt me niks uit maar ja als iedereen je in de gaten houd is het moeilijk een juist moment te vinden om te pikken helaas is me dit dus ook niet gelukt, maar het vrouwtje had allemaal lekkers en als we iedere ronde netjes gingen zitten en stomme truckjes voor de mensen deden kregen we een heerlijk kaasje of worstje.

De baas en het vrouwtje konden super trots zijn op ons zo netjes hebben we ons gedragen. Er is niet tegen kinderen aan gesprongen en die hebben we ook niet voor de grap achtervolgt we hebben niks uit de handjes gepikt pffff dat was wel moeilijk maar we hebben ons ingehouden. We hebben zelfs braaf in de mand gelegen toen de mensen allemaal gingen eten.

Maar wat vermoeiend is dat zeg toen iedereen weg was zijn we naast de baas op de bank geploft om eens lekker na te chillen en zelfs vandaag zijn we best nog lui.

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb