Storm op zee

Gepubliceerd op 26 november 2012 om 10:35

Storm op zee..........

25-11-2012,

Vandaag was het eindelijk zo ver de Aussiewandeling op het strand bij Langervelderslag. Maar helaas gooide de storm roet in het eten en stuk voor stuk kregen we afzeggingen van uit het land, logische om nu ruim 2 uur in de auto te zitten en dan mischien niet te kunnen wandelen op het strand omdat het te hard waaide dat is heel begrijpelijk.

Maar wij zijn toch gegaan samen met Zico, broer van Diesel en er bleek op de parkeerplaats nog iemand te wachten die zich net via het forum had aangemeld en zag dat er een wandeling was een super knappe blue merle reu Boef een lekkere gekke puber.

We zijn zo goed als het ging het strand opgelopen dit was best even een opgaaf aangezien het zand letterlijk overal zat maar eenmaal op het strand was het goed te doen, wind in de rug en lopen maar. De honden hebben zich prima vermaakt met z'n vieren.

Natuurlijk wilde onze regelneef Diesel het allemaal wel even bepalen dus die moest voor straf 2x even aan de riem daarna viel het kwartje en is hij hartstikke braaf geweest. Sky is een aussie in collievacht wat heeft hij een lol gehad met de 2 andere aussie's zeker aan Boef had hij een leuke metgezel om mee te rennen.

En Boef wat een leukerd is dat maar wat herken ik veel van Diesel in h'm die kop en uitdrukking is bijna hetzelfde heerlijke klieren.

Na het strand zijn we door de duinen terug gelopen de gene die veel op langervelderslag lopen weten hoe naar het is om van het strand de duinen in te lopen jeemig het blijft een megabult moest even op adem komen terwijl de mannen om je heen staan te springen "kom op door lopen".

Even een klein rustmoment in de duinen waar de honden even konden drinken uit de poeltjes en onze tocht tegenwind verder gezet.

Na een uurtje lopen kwamen we geheel uit onze verschoning gewaait weer op de parkeerplaats waar iedereen toch moest toegeven dat het uiteindelijk een heerlijke wandeling was en dat we het jammer vonden van de vele afzeggingen maar een nieuwe aussiestrandwandeling in het nieuwe jaar komt er zeker!

Meer foto's van de wandeling http://dieselensky.jouwweb.nl/filmpjes-diesel-sky

Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb