Home » Blog...voor het snelle nieuws! » Vakantie Barntrup 2014

Vakantie Barntrup 2014

Gepubliceerd op 7 augustus 2014 om 19:26

Vakantie Barntrup 2014

Na een jaar hard werken stond die caravan weer voor de deur, dat betekend voor ons dat we weer een paar uur opgevouwen achter in de auto moeten zitten op weg naar een nieuw land en avontuur. 

Met allemaal heerlijke geuren en de vrijheid om eindeloos los te lopen in de bossen en de natuur.

Om te beginnen gaan we natuurlijk om te luieren en te zwemmen dus het luchtbed, duikbrillen en zwembroeken waren mee zo konden we goed genieten van het mooie weer! 

Voor Sky was het helaas niet helemaal een vakantie van niks doen want er moest geoefend worden op de paaltjes, meneer vertikt het nog al eens om netjes bij het eerste paaltje te beginnen dus was er huiswerk mee gegeven van de instructeur dus ook de paaltjes waren mee gereisd en werden bijna iedere avond neer gezet zodat er geoefend kon worden en ik (Diesel) ben de beroertse niet om ook een paar keer mee te trainen.....

Tijdens die dagen dat we weg zijn hebben de baasjes ook allerlei activiteiten op het programma staan in de zin van "gezellig een dagje" uit.

Dit maal ging het dagje uit naar een vesting maar om daar te komen moesten we op een boot. Vrouwtje dacht een grote rondvaartboot maar helaas voor haar het was een kleine zeilboot met motor geschikt voor 35 mensen, je zag d'r slikken en nadenken tja een half uur varen........maar 1 geluk het was te warm voor ijsbergen dus een verhaal ala Titanic zou het niet worden. 

Sky vond het net zo spannend als het vrouwtje en die heeft toch niet echt de zeebenen, de landrot moest ook aan boord getild worden maar ik vond het weer een geweldig avontuur en was maar wat blij dat we voor op de boeg zaten daar heb je nu eenmaal de mooiste plek om alles in de gaten te houden. 

Uiteraard hebben we ook nog heerlijk gezwommen en kunnen baggeren want zeg nu zelf wat is een vakantie zonder smerig te worden.

Samen met Sky hebben we daar een nette mevrouw weggejaagd die ons wel erg smerig en nat en eng vond maar ja wat zal ons het schelen als wij maar lol hebben en de baasjes ja die weten het nu wel dat je ook smerig kan worden Knipogen

Helaas gebeuren er ook minder leuke dingen op vakantie, vriend rick had een mooie pijl en boog gemaakt van houten stokken (die hij overigens steeds een beetje te ver weg lag want daar had ik ook wel mee willen spelen) maar het kon nog mooier en dat moest met een mes gebeuren om zo het schors van de stokken af te halen en mooie blanke pijlen over te houden. Vrouwtje waarschuwd nog maar nee vriend Rick luisterde niet en toen was het huilen en veel bloed. Sky en ik op de camping met Kirsten en de rest naar het ziekenhuis. Later kwam het vrouwtje terug omdat het nog heel lang ging duren in het ziekenhuis en tja ook de mensen moeten eten dus werd Kirsten opgehaald.

Sky mocht bij de overburen omdat dat nu eenmaal een brave jongen is en ik mocht mee naar het ziekenhuis waar we nog even moesten wachten en waar vriend Rick met een mooie bokshandschoen het ziekenhuis uitkwam en wat een pech voor hem hij mocht niet meer zwemmen..........en laten wij dat nu alle 2 onwijs leuk vinden!

Maar er was een goede oplossing met een plastic handschoen kon ook hij toch lekker naar het zwembad.

 

Voor dit hele gebeuren zijn de baas en vriend Rick nog een middag wezen "kletteren" of te wel als een aap door de bomen klauteren. Wij vrouwtje, Kirsten en Sky en ik hebben lekker rond gelopen daar. Kwamen nog 3 andere aussies tegen en dat was toch even gezellig. 

Wat hier echt geweldig was dat waren de wandelingen 's morgens en 's avonds met de baas door het bos en langs de weilanden en graanvelden en een muisjes die daar wonen. En hoe leuk is dat om die te proberen te vangen maar ze zijn zo snel en verstoppen zich steeds in de grond pfffff Maar het is me 1 keer gelukt om zo'n muisje te vangen en voor de baas het door had had ik hem al mooi opgegeten maar eenmaal thuis kreeg ik toch wel erg veel last van m'n maag en gooide ik onder toezicht van de buren de hele muis er weer uit, vonden ze niet zo fijn daar snap ik dan weer niks van.............Vaak als het 's avonds lekker afkoelde gingen we naar het grote veld om te spelen, soms met de frisbee dan weer met de safestick en anders een balletje heerlijk gewoon even lekker crossen samen met Sky

 

Zo'n vakantie is natuurlijk enorm vermoeiend en ik als aussie vond het toch best moeilijk om soms m'n rust te vinden. Maar de baasjes waren heel trots op me dit jaar omdat het onwijs goed ging en ik nu niet steeds meer overal op reageerde maar vaak ook rustig bleef liggen om te kijken. Tja sommige mensen vind ik nu eenmaal niet leuk en dan ga ik geen mooi weer spelen en nep doen nee dan laat ik wel duidelijk merken dat ze niet bij onze caravan in de buurt komen...........en stiekem moetsen de baasjes ook wel lachen want zo kon ik mooi het vuile werk op knappen zo dat hun niet hoefde te kletsen want ook zij waren geen fan van die personen Onbeslist

Maar soms dan was ik zo moe dat ik dan samen met Kirsten heerlijk in slaap viel en we zo samen even slaap konden inhalen om weer op en top fit te zijn voor het volgende avontuur.

Dagje dierentuin hebben we ook gedaan maar waar Sky sommige dieren erg eng vond wilde ik met iedereen wel even contact maken.

Neusje neusje met de varkens, heerlijk bij het glas liggen bij de stokstaartjes die mij dan weer heel spannend vonden en me het liefts weg jaagde. Grappig waren ook de neusbeertjes zij waren net zo nieuwsgierig als ik en zo hadden we toch even contact door aan elkaar te ruiken. Wel spannend waren de kamelen jeemig wat zijn die dieren groot zeg, heb naar ze gegromd toen ze dichterbij kwamen maar ze waren niet onder de indruk. Vrouwtje ging voor me staan en zo werd het van heel spannend naar "veilig" en durfde ik wel door haar benen naar ze te kijken maar daar bleef het ook bij. En Sky die stond steeds op een afstand en deed gewoon net of al die andere dieren niet bestonden maar vond de kleine paardjes wel heel erg eng en durfde er niet eens voorbij hihi de held op sokken. 

Ook hebben we nog een dagje gedaan naar een stad wat door gaat als een kuuroord............wat een dooie bedoening was het daar. Erg stil............liepen best wel mensen maar zo saai. Dus dan moet je het zelf maar leuk maken toch!!

Samen met vriend Rick en Kirsten gingen we "slootje" springen, ik heb dat natuurlijk gelijk door en spring heen en weer maar ja Sky die weer bang was dat z'n vacht nat werd en in de war ging moest toch even oefenen...........

Zat trouwens ook een heel raar ding aan het begin van deze waterloop...........

Het enigste nadeel van de hele vakantie is dat je de hele dag aan de lijn moet liggen bij de tent en je zo niet je eigen gang kan gaan.

Soms hadden de baasjes de lijn te lang gemaakt en kon ik toch lekker onder de tafel liggen maar ja als er dan een bal voorbij komt ben ik er wel als de kippen bij om die te pakken..............je raad het al tafel vliegt alle kanten op OEPS 

Sky daarin tegen die heeft zich echt super gedragen en kon daarom ook gewoon 3 weken los bij de tent liggen, hij bleef keurig op de plek. Vaak kwamen er even kinderen om met hem te spelen en omdat de plek tegenover ons vrij was kon daar mooi gespeeld worden. 

Trots waren de baasjes op alle complimenten van de mede kampeerders over hoe braaf we waren en niet blafte want er waren een hoop honden op de camping die erg luidruchtig waren en veel mensen zich daar aan irriteerde.

Zelfs hondeneigenaar die kwam vragen of we niet meer konden blaffen nou reken maar dat we dat kunnen maar dat bewaarde we voor speciale momenten namelijk als de baasjes weg waren en wij thuis mochten blijven. Muisstil lagen we dan te slapen in de voortent maar zodra we de auto hoorde of de blije stemmen van de baasjes dan trakteerde  wij ze op een mooi welkomsconcert van blaffen en huilen en gillen door elkaar heen............prachtig vonden ze dat zelfs de buren om ons heen.

 

Alles samen gevat hebben wij en de baasjes een heerlijke vakantie gehad maar eerlijk is eerlijk we zijn nu echt heel MOE en moeten echt een paar dagen bij tanken thuis.


Geplaatst door sandra 16


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak een Gratis Website met JouwWeb